single
[3137]
219010

Dolgoletni kapetan Dortmunda na izhodnih vratih? Vprašljiva tudi prihodnost Terzića

Avtor: Klemen Verlič
28. 2. 2024, 13.31

Prihodnost Marca Reusa v dresu dortmundske Borussie je bolj vprašljiva kot kadarkoli prej. Dolgoletni talisman kluba naj bi bil celo že v pogovorih za prestop v tujino.

Marco Reus ima na svojem računu kar 415 nastopov, 167 zadetkov in 126 asistenc v dresu Borussie iz Dortmunda. Ni dvoma, da gre za eno od največjih ikon kluba. Vseeno pa ni izključena možnost, da 34-letnik poleti zamenja delodajalca.

Z Dortmundom mu aktualna pogodba poteče po koncu sezone, še vedno pa podaljšanja sodelovanja ni na vidiku. Na naslov dolgoletnega kapetana Borussie naj bi po poročanju nemških medijev tako že prišle bogate ponudbe iz ZDA. Za njegove usluga pa naj bi se zanimala tudi Trabzonspor in Reusov matični klub Borussia Mönchengladbach.

O usodi 48-kratnega nemškega reprezentanta bo najbrž več znanega v prihodnjih tednih. Že prej pa bi klub lahko sprejel odločitev o prihodnosti trenerja Edina Terzića. Ta naj bi se po ligaškem porazu proti Hoffenheimu s 3:2 znova znašel na vročem stolčku. Čeprav v klubu vztrajajo, da bo Terzić na klopi Borussie ostal vsaj do konca sezone, bi se tudi to v primeru skromnih rezultatov v naslednjih tednih lahko spremenilo, poroča nemški Sky.

Union Berlin – Borussia Dortmund v soboto ob 15.25 na Šport TV 1!

Foto: Thomas Eisenhuth/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Peklaj: “Za nami je pozitiven vikend, na Pokalu narodov lahko osvojimo visoko mesto” (VIDEO)...Več

2

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

3

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več