single
[3137,2]
188726

Nesrečni Kevin-Prince Boateng v dveh minutah prejel dva udarca v glavo (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
2. 4. 2023, 10.36

Freiburg tudi v letošnji sezoni ponovno lovi uvrstitev v ligo prvakov. V prejšnji so za las zgrešili četrto mesto, ko so izgubili zadnji dve tekmi. Na koncu jih do četrtega mesta ni prehitel le RB Leipzig, ampak jih je iz petega vrgel Union Berlin. V šestindvajsetem krogu so doma gostili najslabšo gostujočo ekipo nemškega prvenstva Hertho Berlin.

Berlinčani, ki se v letošnji sezoni ponovno borijo za obstanek, so na obračunu na koncu osvojili točko. A varovanci Christiana Streicha so kljub četrtemu neodločenemu izidu na zadnjih petih tekmah ponovno ostali na četrtem mestu. Njihov najbližji zasledovalec RB Leipzig je izgubil doma proti Mainzu, medtem ko je Eintracht Frankfurt že v petek odigral remi proti Bochumu.

Hertha je s pomembno točko skočila na šestnajsto mesto in prehitela Schalke ter se s tekmo več točkovno izenačila s Hoffenheimom. Eno večjih presenečenj na obračun je bila odločitev Sandra Schwarza, da od prve minute priložnost dobi veteran Kevin-Prince Boateng. Nekdanji igralec Tottenhama, Milana in Schalkeja na sam potek obračuna ni imel velikega vpliva, a je zaznamoval prvi polčas, ko je v roku dveh minut, kar dvakrat dobil udarec v glavo. Prvič s strani nasprotnika, drugič ga je zadela žoga.

VIDEO: Nesrečni Kevin-Prince Boateng

Video is not available for your country.

Video: Šport TV
Foto: Oliver Hardt/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več