single
[3]
238153

Novomeščani želijo uspeh iz Zagreba nadgraditi z domačo zmago

Avtor: Blaž Magdič
12. 10. 2024, 11.05

V sobotnem popoldnevu bomo na Šport TV pospremili dvoboj 3. kroga slovenskega košarkarskega prvenstva. Novomeška Krka bo ob 15.55 gostila Tajfun iz Šentjurja, neposredni prenos bo na našem prvem programu.

Krka, ki jo v novi sezoni vodi Dejan Jakara, je sezono začela slabše od želja. V ligi OTP banka so nekdanji prvaki nepričakovano klonili proti Podčetrtku, v drugem krogu pa so pričakovano gladko odpravili Triglav.

V regionalni ABA Ligi so po dveh porazih v tretjem krogu le vpisali prve točke, ko so v hrvaški prestolnici premagali Cibono. Prav sredina zmaga v Zagrebu je lahko ena ključnih v boju za obstanek med regionalno elito.

“Stanje v ekipi je po sredini zmagi s Cibono pozitivno, čeprav smo nekoliko čustveno izpraznjeni po taki zmagi po težkih porazih. Dobro smo se pripravili na Šentjur, ki je zelo dobra ekipa. Gre za moštvo, ki igra moderno košarko,” je za spletno stran kluba dejal strateg Jakara.

“Imajo novega, mlajšega trenerja, ki ima ogromno izkušenj tudi z delom z drugimi trenerji. Verjamem, da se bodo tudi oni dobro pripravili na nas. Mi moramo dati svoj maksimum od prvega do zadnjega, da bi tekmo dobili,” je še dodal 38-letni strokovnjak.

Šentjur je v novi sezoni slovenskega prvenstva še neporažen. V prvem krogu je četa Jana Šentjurca premagala Triglav, v drugem pa na domačem parketu še škofjeloški LTH Castings.

Liga OTP banka, Krka – Tajfun Šentjur, 15.55 na Šport TV 1.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več