single
[3137,2]
238025

Liverpool Salahovega naslednika išče v Bundesligi: Na seznamu sta sonarodnjak in napadalec BVB

Avtor: Urban Kolman
11. 10. 2024, 08.24

Napadalec Egipta in Eintracht Frankfurta Omar Marmoush je na zadnji tekmi nemškega prvenstva proti Bayernu le potrdil svojo odlično formo na začetku letošnje sezone. Egipčan je proti Bavarcem dosegel dva zadetka in vknjižil podajo. Orli so tako iztržili neodločen izid. Skupno je petindvajsetletnik že pri osmih golih in štirih podajah na šestih tekmah. Posledica neverjetne forme je vse večje zanimanje za napadalca. Sodelovanje z nekdanjim igralcem Wolfsburga želi podaljšati tudi Frankfurt.

Zdajšnja pogodba z orli se izteče leta 2027. Frankfurt je Marmoushu pripravljen konkretno zvišati plačo in sodelovanje skleniti do 2028, a reprezentant Egipta naj bi imel zadržke. Aktualna pogodba ne vsebuje odkupne klavzule, zato ga orli tudi v primeru resnega zanimanja v januarskem prestopnem roku ne nameravajo prodati.

Zanj so se po poročanju Sky Sports Nemčija resno ogreli angleški klubi. Na prvem mestu je Liverpool, ki ga vidi kot idealnega naslednika za sonarodnjaka Mohameda Salaha. Na seznamu rdečih je še en krilni napadalec Bundeslige, Karim Adeyemi.

Dvaindvajsetletnik krilni napadalec Dortmunda je sezono prav tako začel v dobri formi. Na petih nastopih je zbral dva zadetka in tri podaje. Tudi pogodba Adeyemija s črno-rumenimi se izteče leta 2027.

Foto: Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več