single
[3]
237933

EuroCup: Lakovič v pričakovanju novinca, Valencia na gostovanje v Romunijo

Avtor: Aljaž Pirnat
9. 10. 2024, 11.33

Na programih naše televizije bosta danes znova lahko spremljali pestro dogajanje v evropskem košarkarskem pokalu. Prenašali bomo srečanja Cluj - Valencia, Trento - Budućnost, Hapoel - Hamburg, Gran Canaria - Bahcesehir in Trefl - Joventut.

V skupini B prvega dela letošnjega BKT Eurocupa bo najbolj pestro v Valencii, ki bo gostovala pri romunskem Cluju. Slednji je po porazih proti aktualnemu podprvaku JL Bourgu in ljubljanski Cedeviti Olimpiji še brez osvojene točke, medtem ko je Valencia z zmagama proti Hamburgu in Hapoelu stoodstotna. Ekipi se v preteklosti še nista soočili, tako da bomo spremljali njun prvi medsebojni obračun evropskega pokala.

Cluj – Valencia danes ob 17.55 na Šport TV 1!

V skupini A bo črnogorska Bodućnost v gosteh poskušala ugnati italijanski Trento. Klub iz Podgorice v letošnji izvedbi tekmovanja še ne pozna zmage, tako da bo prve točke lovila proti tekmecu, ki ga je v lanskem evropskem pokalu uspela premagati tako doma kot v gosteh.

Trento – Budućnost danes ob 19.55 na Šport TV 1!

Izraelski Hapoel Jerusalem bo medtem proti Hamburga poskušal izkoristiti prednost domačega parketa. Klub iz največjega pristaniškega mesta v Nemčiji je v letos v EuroCupu še brez zmage, saj je v uvodnih dveh krogih klonil proti Valencii in JL Bourgu. Izraelci so medtem do sedaj petdesetodstotni, po porazu proti že omenjeni Valencii so v preteklem krogu uspeli premagati Lietkabelis.

Hapoel Jerusalem – Hamburg danes ob 17.55 na Šport TV 2!

Gran Canaria, ki jo s klopi vodi nekdanji slovenski reprezentant Jaka Lakovič bo medtem pred domačimi navijači odigrala srečanje z novincem v tekmovanju Bahcesehirom. Oba današnja tekmeca se lahko ponašata s polnim izkupičkom. Klub iz kanarskih otokov je premagali Budućnost in Trento, Turki pa so ugnali Wolves in Bešiktaš.

Gran Canaria – Bahcesehir danes ob 20.55 v živo na Šport TV 2!

Kot zadnjega pa bomo na programih naše televizije pospremili še dvoboj med poljskim predstavnikom Trefl Sopotom, ki bo v domači dvorani poskušal vzeti mero španskemu Joventutu. Poljaki so doslej še brez zmage v tekmovanju, izgubili so s Trentom in Ulmom, medtem ko so košarkarji Joventuta prvič slavil v prejšnjem kolu, ko so premagali Hapoel Tel-Aviv.

Trefl – Joventut danes ob 18.55 na Šport TV 3!

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več