single
[2]
237851

Selektor Kek v vse večjih skrbeh: Nove poškodbe in bolezni v izbrani vrsti

Avtor: Blaž Magdič
8. 10. 2024, 12.03

Slovenska nogometna reprezentanca je priprave na nadaljevanje lige narodov in tekmi z Norveško in Kazahstanom začela brez poškodovanega Sandija Lovrića, ki se je že vrnil v klub, in obolelega Tomija Horvata, na spletu poročajo na Nogometni zvezi Slovenije.

Kljub težavam v zvezni vrsti pa optimizem v ekipi ostaja nespremenjen. “Pred nami je specifičen teden, ampak imamo že nekaj izkušenj s tem. Ne dvomim, da bo z logističnega vidika vse optimalno urejeno in nam bo zato nekoliko lažje. Kljub vsemu se bomo morali čim bolje pripraviti, saj nas čakata zelo težki tekmi,” je treningom dejal branilec Jure Balkovec.

“Proti Norveški bomo zagotovo tudi trpeli, ampak smo že pokazali, da znamo igrati in iti na zmago tudi proti najboljšim reprezentancam,” o tekmi s Skandinavci pravi Balkovec.

“Čakata nas zelo zahtevni gostovanji, najprej pa se moramo fokusirati na Norveško. Biti moramo disciplinirani, ob tem pa pokazati, kaj znamo. Fantje so že dokazali, da lahko igramo z vsakim. Tudi tokrat smo si zastavili visoke cilje, za dosego le teh, pa bomo morali pustiti srce na igrišču,” pa pravi Blaž Kramer, ki se po letu 2022 vrača v izbrano vrsto.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več