single
[3194]
237767

Studio Šport TV: Sanchez dosegel svoje z menjavami, a to bo slaba tolažba (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
7. 10. 2024, 09.26

Nogometaši Olimpije so včeraj izgubili srečanje 11. kola Prve lige Telemach proti Kopru (0:1) in tako doživeli svoj prvi prvenstveni poraz v letošnji sezoni. Zmaji so sicer imeli žogo več časa v svoji posesti in si ustvarjali več priložnosti, a kanarčki so bili tisti, ki so domov odnesli vse tri točke.

Po prejetem zadetku v 16. minuti srečanja je Olimpija skozi celotno srečanje stopnjevala ofenzivo na tekmečeva vrata. Po vodi je splavalo nekaj lepih priložnosti Dina Kojića, zeleno-beli pa so zapravili tudi enajstmetrovko, ki je v 50. minuti ni uspel realizirati Diogo Pinto. Strateg moštva Victor Sanchez je poskusil opraviti, kar se je opraviti dalo, in za zadnje dobre pol ure v igro poslal tudi številne prvokatergornike, ki so tekmo sicer začeli s klopi. V igro so vstopili Raul Florucz, Pedro Lucas, David Sualehe in Jorge Silva, a tudi z njihovim prihodom Ljubljančani niso uspeli priti do izenačenja in so naposled ostali praznih rok.

“Danes Olimpija nikakor ni našla prave svežine, ki smo jo videli v Nemčiji. Morda jih je utrudila dolga pot, ki so jo pred nekaj dnevi prepotovali iz Nemčije. Danes žal nismo videli tiste prave Olimpije, ki smo jo vajeni v letošnji sezoni,” je v analizi po tekmi sprva dejal naš gost v studiu Matej Rožič Mavrič.

“Z menjavami je sicer strateg Olimpije dosegel, kar je želel. Koprčane je stisnil v njihov šestnajstmetrski prostor, a kljub temu zmajem ni uspelo prihajati do zaključkov. Osebno mislim, da je danes Koper enostavno brezhibno tekmo v obrambi in da je na koncu zasluženo prišel do polnega izkupička,” je še dodal nekdanji slovenski reprezentant.

VIDEO: Pogovor v studiu ŠTV po tekmi Olimpija – Koper

Foto & video: ŠTV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več