single
[2,3194]
237590

Dalibor Radujko: Vrhunec s Koprom, z Olimpijo najlepši nogomet (VIDEO)

Avtor: Luka Cotič
6. 10. 2024, 10.40

Pred reprezentančnim premorom se bo v Prvi ligi Telemach odvil 11. krog aktualne sezone. Danes zvečer ga bosta z derbijem zaključila Olimpija in Koper. Pred tekmo smo v Dekanih obiskali nekdanjega vezista obeh klubov.

Dalibor Radujko je bil pred leti eden najbolj opaznih vezistov v slovenskem prvenstvu, nosil je drese Kopra, Olimpije in velenjskega Rudarja. S klubom iz rojstnega Kopra je osvojil naslov državnega prvaka, z Olimpijo je v vlogi kapetana podoživel odmevne evropske večere, v Velenju je zabeležil največ odigranih tekem v svoji karieri. Le-ta se je potem nadaljevala in lansko leto tudi končala v nižjih ligah v Italiji in Švici.

Danes 39-letni nekdaj obrambno naravnani vezist deluje pri NK Jadran Dekani, pri katerem se pod mentorstvom Alena Ščulca počasi uvaja v trenerski poklic. Pred enim izmed treningov z mladinsko selekcijo Jadrana smo ga obiskali in poprosili za napoved nedeljskega srečanja klubov, za katera je tako uspešno nastopal v preteklosti. Nastal je priloženi prispevek, ki ga boste videli v nedeljo zvečer v našem studijskem delu.

VIDEO: Vrhunec s Koprom, z Olimpijo najlepši nogomet 

Video is not available for your country.

Studio pred derbijem med Olimpijo in Koprom se bo na Šport TV 1 začel ob 19:30, ko ste vabljeni v našo družbo.

Foto: Sportida.com
Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Peklaj: “Za nami je pozitiven vikend, na Pokalu narodov lahko osvojimo visoko mesto” (VIDEO)...Več

2

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

3

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več