single
[4]
236842

Jesenice proti ambicioznemu novincu v ligi: ”Nismo več ekipa izpred nekaj let”

Avtor: Lamin Diallo
26. 9. 2024, 12.32

Hokejisti Jesenic bodo danes v Podmežakli v drugem krogu Alpske lige gostili hrvaško moštvo Siska, ki v razširjenem prventvu tekmuje prvič. Hrvaško moštvo je tekmo prvega kroga izpustilo, Jeseničani pa so na uvodnem srečanju s 3:2 ugnali Bregenzerwald.

Sisak je na petih pripravljalnih tekmah uspešen trikrat, minuli konec tedna pa so hrvaški hokejisti v Kontinentalnem pokalu slavili tri nove zmage, ko so ugnali bolgarski Ibris, belgijski Liege ter Crveno zvezdo iz Beograda. Na predhodnih pripravljalni obračunih so ugnali Celje, Dunaujvarosi in Ujpest, premoč pa so morali priznati VSV in Celjanom, s katerimi so se pomerili dvakrat.

Po uspešni prvi rundi Kontinentalnega pokala v Bolgariji je član moštva Patrik Dobrić dejal: ”Zavedali smo se vloge favorita. Ne glede na to, smo se vsake tekme lotili resno in nismo podcenjevali nasprotnikov. Sedaj nas čakajo Jesenice, ki niso več enaka ekipa, kot so bile v ligi EHL. Vendar enako velja tudi za Sisak. Premagujemo napore in smo pripravljeni, na vsaki tekmi iščemo zmago.”

Srečanje med Jesenicami in Siskom si boste lahko na našem prvem programu ogledali ob 18:55

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več