single
[2]
236795

Kosić in Razdrh: Manchester United igra neodgovorno, izgleda žalostno! (VIDEO)

Avtor: Lamin Diallo
26. 9. 2024, 08.52

Včeraj se je na Šport TV začel ligaški del Evropske lige, kjer smo prenašali obračun Manchester Uniteda in Twenteja. Gostitelji so zapravili vodstvo iz prvega polčasa in se morali zadovoljiti le s točko. Naša gosta v studiu po tekmi izpostavila razloge za razočaranje domače ekipe.

Manchester United v evropskih tekmovanjih nadaljuje trend neprepričljivih predstav. Po lanskoletnem izpadu iz skupinskega dela Lige prvakov so varovanci Erika ten Haga neodločno začeli tudi svojo letošnjo evropsko kampanjo. Kljub temu, da je bil Manchester United večino včerajšnjega srečanja boljši nasprotnik, proti Twenteju ni upravičil vloge favorita.

”Manchester United je znova pokazal, da je nekonstanten in ima v svoji igri nihanja. Prvi polčas so bili dominantni, v drugem polčasu pa jih pol ure ni bilo nikjer, Twente se je razletel. Toliko nonšalantnosti v nekih trenutkih. Rekel bi, da se to konstantno ponavlja. Norost je, če stvari počneš na enak način in pričakuješ drugačne rezultate. To je slika Manchester Uniteda in točka Twenteja je povsem zaslužena ” je bil po tekmi oster Andrej Razdrh.

Svoje je dodal tudi Dušan Kosić: ”To je paradoks. Danes vsi še živimo v preteklosti. Vsi se spomnimo Manchestra, ki je veliko nogometno ime, in sočustvujem z njihovimi navijači. Zadeve pri njih ne delujejo. Težko je ugotoviti, kaj je pravzaprav narobe. neko kvaliteto imajo, a so principi znotraj igre prepuščeni individualzem. V določenem obdobju tekme to počnejo dobro, v drugem pa ne, ker so neodgovorni.”

VIDEO: Dušan Kosić in Andrej Razdrh o neodgovorni igri Manchester Uniteda

Video: Šport TV
Foto: Richard Callis SPP via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več