single
[3]
230282

Zoran Dragić: Grčija je bila danes za nas enostavno premočna (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
6. 7. 2024, 20.03

Slovenski košarkarji so danes proti Grčiji visoko izgubili (96:68) v polfinalu kvalifikacijskega turnirja za olimpijske igre v Parizu. Varovanci Aleksandra Sekulića so bili praktično brez možnosti, saj je bil nasprotnik bil boljši v praktično vsakem segmentu igre, kar je po tekmi priznal tudi slovenski reprezentant Zoran Dragić.

“Moramo biti realni, Grčija je bila danes za nas enostavno premočna. Tekmo smo zelo slabo začeli in nasprotnik nas je nato ‘odnesel iz dvorane’. V drugi četrtini nam je uspelo priti v stik z nasprotnikom in razliko zmanjšati na 14 točk. Imeli smo tudi priložnost, da bi zaostanek še zmanjšali, a je nismo izkoristili,” je po polfinalnem porazu proti Grčiji sprva dejal slovenski reprezentant Zoran Dragić.

“V tretji četrtini smo nato ponovno slabo začeli in nasprotniku je uspelo priti do delnega izida devet proti nič, kar je razliko znova povečalo na več kot 20 točk. Na koncu je potrebno biti iskren, danes je tekmec zasluženo zmagal,” je še v zaključku dodal 35-letni Ljubljančan

Slovenske olimpijske sanje se tako končujejo, medtem ko bo Grčija v finalu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja igrala z zmagovalcem para Dominikanska republika – Hrvaška.

VIDEO: Izjava Zorana Dragića po porazu z Grčijo

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Peklaj: “Za nami je pozitiven vikend, na Pokalu narodov lahko osvojimo visoko mesto” (VIDEO)...Več

2

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

3

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več