single
[2,3194]
220242

Zeljković po remiju z Muro: “Moramo se umiriti, do konca je še veliko tekem, vse je še odprto.”

Avtor: Urban Kolman
11. 3. 2024, 11.25

Olimpija je imela v petindvajsetem krogu Prve lige Telemach priložnost, da se vodilnemu Celju približa na pet točk. Zmaji ponujenega niso izkoristili, saj so na gostovanju v Prekmurju osvojili le točko. Ljubljančani so tekmo začeli katastrofalno, Mura je povedla že v 2. minuti. Olimpija, ki ni bila razpoložena, je srečanje izenačila v 50. minuti, a ni uspela doseči drugega zadetka in tako zaostanek za Celjem ostaja sedem točk.

Trener zmajev Zoran Zeljković po obračunu ni skrival razočaranja: “Zagotovo nismo zadovoljni. Sem smo prišli zmagat, na žalost nam ni uspelo.”

Nezadovoljen je bil tudi s sodniškim kriterijem: “Izgleda, da smo na tekmi prekrške delali samo mi, saj nisem videl, da bi Mura dobila kakšen karton z izjemo enega. Ampak tako je, na to ne moremo vplivati, lahko pa na nekatere druge stvari, kjer smo bili slabi, in na to se bomo osredotočili.”

“Težko je priti v zrelo priložnost, če ima nasprotnik v kazenskem prostoru deset igralcev. Drugi polčas smo igrali bolje in pametneje, ne glede na njihov sistem. Hitreje smo obračali stran, s tem ustvarjali številčno premoč in potem, ko smo prišli v območje, kjer potrebuješ kakovostno podajo, smo imeli preveč dotikov oziroma nismo streljali,” je dejal o igri svojih varovancev.

Zmaji bodo med tednom, ko bo na sporedu nov krog prvenstva počivali, saj je bil derbi proti Mariboru prestavljen. Kaj to pomeni za Olimpijo? “Sprva se moramo umiriti, pripraviti za zaključek sezone. Večni derbi je bil prestavljen, a to pomeni, da nas v nadaljevanju sezone čakata dva v zelo kratkem času. Veliko tekem je še do konca, veliko točk je v igri in vse je še odprto.”

VIDEO: Zeljokvić po remiju proti Muri

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več