single
[3194]
220174

Žlogar po remiju z Olimpijo: Čestitke fantom za dober rezultat, danes je bil naš pristop pravi (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
10. 3. 2024, 17.31

Na tekmi 25. kroga Prve lige Telemach sta se na prekmurski Fazaneriji spopadla Mura in Olimpija. Dvoboj se je končal z delitvijo točk, ki nedvomno bolj ustreza domači zasedbi. Strateg slednje Anton Žlogar je bil s prikazanim s strani svojih varovancev izjemno zadovoljen.

“Z rezultatom sem zadovoljen in moram čestitati svojim igralcem, ki so danes dali vse od sebe. Na nekatere trenutke smo trpeli, na nekatere trenutke pa smo igrali dobro. Mislim, da je bila naša podoba na igrišču danes solidna. Na tekmo smo bili dobro pripravljeni, tako da še enkrat čestitke fantom in mislim, da je današnji rezultat dobra spodbuda za naprej,” je po srečanju sprva dejal Žlogar.

Mura je imela v preteklih nekaj krogih velike težave z realizacijo priigranih priložnosti, danes pa so zadetek dosegli že po vsega 90 sekundah. “Nedvomno je to pozitivna stvar. Vesel sem, da smo dosegli zadetek in si priigrali zgodnjo prednost. V nadaljevanju smo imeli še nekaj lepih priložnosti, tako da neka ideja oziroma zasnova je bila vidna. V naprej bo potrebna še nekoliko boljša realizacija, a kljub vsemu se je potrebno zavedati, da smo danes igrali proti izjemno težkem nasprotniku.”

Že v sredo pa prekmursko zasedbo čaka gostovanje v Ljubljani, kjer se bodo na Stadionu Žak pomerili z letos izjemnim Bravom. “Na vsaki tekmi gremo na zmago. Najbolj pomembno je, da imaš pravilen pristop, in s tem, kar sem videl danes, sem zadovoljen. Potrebno je imeti tudi dovolj samozavesti in biti uspešen pri realizaciji, a mislim, da se stvari premikajo v pravo smer,” je še zaključil prvi mož trenerske stroke pri Muri.

VIDEO: Izjava Tončija Žlogarja po remiju z Olimpijo

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več