single
[3137]
217958

Nekdanji golgeter Berbatov: “Kane ni vzrok težav Bayerna, a se mi ne smili”

Avtor: Klemen Verlič
18. 2. 2024, 13.33

Münchenski Bayern preživlja zahtevne čase. Prejšnji konec tedna je na derbiju vodilnih moštev Bundeslige doživel boleč poraz proti Bayerju iz Leverkusna, sredi tedna pa še izgubil na prvi tekmi osmine finala lige prvakov proti Laziu.

Že osem točk zaostanka za letos nepremagljivo četo Xabija Alonsa je v bavarski prestolnici sprožilo alarme. V nemških medijih se pojavlja vse več poročanj o nemirih in sporih znotraj garderobe, o vročem stolu trenerja Thomasa Tuchla in različnih težavah aktualnih prvakov, ki so vse bolj vidne tudi na zelenici. Eden redkih, ki visok nivo igre drži že vse od začetka sezone, pa je poletna okrepitev kluba Harry Kane, o katerem je spregovoril nekdanji član Bayerja iz Leverkusna Dimitar Berbatov, ki je v času igranja blestel tudi v dresu Manchester Uniteda.

“Harry Kane še vedno redno dosega zadetke, zato sem prepričan, da je zadovoljen. Bayern je še vedno v borbi za naslov, a se razlika do vrha povečuje. Nogomet je lahko krut, kar dokazuje dejstvo, da Kane lahko tudi letos ostane brez svoje prve klubske lovorike. Vseeno se mi ne smili, ker raje na vrhu vidim svoj nekdanji klub. Tudi Harry bo dočakal naslove prvakov. Sploh, če nadaljuje z odličnimi predstavami. Razloge za trenutno krizo pa morajo pri Bayernu iskati pri ostalih igralcih;” je bil prepričan Berbatov.

Harry Kane s 24 zadetki zanesljivo ostaja kralj strelcev v letošnji izvedbi Bundeslige. Priložnost za nove zadetke in tri pomembne točke Bayerna pa bo imel že na tekmi proti Bochumu.

Bochum – Bayern ob 17.25 na Šport TV 1!

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Peklaj: “Za nami je pozitiven vikend, na Pokalu narodov lahko osvojimo visoko mesto” (VIDEO)...Več

2

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

3

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več