single
[3137,2]
216135

Haller zavrnil Londončane, ostaja pri Dortmundu

Avtor: Urban Kolman
1. 2. 2024, 16.33

Napadalec Slonokoščene obale Sebastien Haller se je letos pri Borussii Dortmund znašel na stranskem tiru. Na začetku sezone je začel štiri tekme, a po slabših predstavah brez golov in podaj, od prve minute nove priložnosti ni dobil. Sledile so težave s poškodbami in v zadnjih tednih s svojo reprezentanco tekmuje na Afriškem pokalu. Črno-rumeni so ga po poročanju nemških in angleških medijev zato pripravljeni prodati.

Za devetindvajsetletnika se je v zaključku zimskega prestopnega roka zanimal londonski Fulham. Londončani so napadalca želeli prejeti na posojo do konca sezone. Dortmund je sprejel ponudbo, a zataknilo se je pri pogovorih s predstavniki Hallerja. Ker trenutno tekmuje na afriškem pokalu in se prestopni rok v Nemčiji in Angliji konča 1. februarja, je Haller zavrnil možnost odhoda.

Nekdanji napadalec Eintracht Frankfurta bo tako do konca sezone ostal v Nemčiji in se bo boril za mesto v prvi enajsterici. Dortmundu se je pridružil poleti 2022, a zaradi težav z zdravjem prvi del sezone ni igral. Prišel je iz Ajaxa, kjer je na 66 tekmah dosegel kar 47 zadetkov.

Borussia Dortmund je trenutno v odlični formi. Po slabem koncu prvega dela prvenstva so v drugem nanizali tri zaporedne zmage in skočili na 4. mesto. Za tretjim Stuttgartom zaostajajo za točko. Dvajseti krog nemškega prvenstva bodo odprli z gostovanjem pri Heidenheimu.

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več