single
[3137]
215689

VIDEO: Harry Kane prekinil strelski post, Bayern do nove zmage

Avtor: Lamin Diallo
27. 1. 2024, 18.16

Moštvo Bayerna je v gosteh brez večjih težav ugnalo Augsburg. Po dveh tekmah brez zadetka se je med strelci znova znašel prvi as Bavarcev Harry Kane.

Bavarci v 19. krogu Bundeslige niso imeli težkega dela. Aktualni prvaki so po zmagi nad Union Berlinom gostovali pri Augsburgu in 12. moštvo lige ugnali s 3:2.

Bavarci so povedli v 23. minuti, ko je po podaji iz kota za svoj prvi gol v karieri iz odbitka v mrežo Augsburga poslal Pavlović.

VIDEO: Vodilni zadetek Bayerna Video is not available for your country. Bayern je vodstvo povišal v 50. minuti, ko je lepo akcijo s strelom od daleč zaključil Davies.

VIDEO: Povišanje vodstva Bavarcev Video is not available for your country. Domača zasedba je zaostanek znižala v 52. minuti, ko je Neuerja premagal Demirović.

VIDEO: Zadetek Demirovića za znižanje zaostanka Video is not available for your country. Bayern je svoje vodstvo znova zvišal v 58. minuti, ko je bil natančen Kane.

VIDEO: Tretji zadetek Bayerna Video is not available for your country. Končni izid srečanja je v sodniškem dodatku s svojim drugim zadetkom na srečanju postavil Demirović

VIDEO: Drugi zadetek Demirovića Video is not available for your country. Bayern bo v prihodnjem krogu Bundeslige doma gostil Borussio Mönchengladbach.

Srečanje med Bayernom in Borussio Mönchengladbach se bo na Šport TV pričelo 3. februarja ob 15.25!

Video: Šport TV
Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več