single
[3137]
215668

VIDEO: Jeklena roka vratarja Osnabrücka

Avtor: Lamin Diallo
27. 1. 2024, 15.31

Na tekmi druge nemške zvezne lige se je vratar Boevink izkazal z odično obrambo, ko je z eno roko ubranil strel nasprotnikovega napadalca Engelhardta. Danes v prenosu še 5 nemških obračunov, vključno s Šeškovim Leipzigom.

V drugi nemški Bundesligi je tekoči vikend na sporedu 19. krog tekmovanja. Zadnjeuvrščeni Osnabrück je doma pričakal Paderborn in proti 7. moštvu lige rosvojil pomembno točko v borbi za obstanek. Tekma bi se lahko končala tudi z zmago Osnabrücka, če bi domači napadlec Engelhardt v 67. minuti izkoristil predložek Wulffa.

VIDEO: Obramba Boevinka na srečanju med Osnabrückom in Paderbornom Video is not available for your country. Danes so na našem programu še tri preostala srečanja v prvi Bundesligi. Ob 15:25 se bodo pomerili Stuttgart in Šeškov Leipzig, Augsburg in drugouvrščeni Bayern ter Hoffenehim in Heindeheim. V drugi Bundesligi je danes na sporedu še prenos tekme med Fortuno iz Düssedorfa in St. Paulijem.

Stuttgart – Leipzig ob 15:25 na Šport TV 1
Augsburg – Bayern ob 15:25 na Šport TV 2
Hoffenehim – Heindenheim ob 15:25 na Šport TV 3

Fortuna Düsseldorf – St. Pauli. ob 20:25 na Šport TV 2

Foto/Video: Šport TV

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več