single
[3137]
213455

Bayern bi plačal več kot 70 milijonov, v Barceloni se zgolj smejijo

Avtor: Blaž Magdič
6. 1. 2024, 15.09

Že smo dobro zakorakali v novo koledarsko leto, hkrati to pomeni tudi, da smo zakorakali globoko v zimsko nogometno tržnico. Januarski prestopni rok zaenkrat prav odmevnih prestopov še ni prinesel, a do konca meseca se bo zagotovo zgodil tudi kakšen "tektonski" premik.

Ni skrivnost, da ima serijski nemški prvak Bayern vse več težav pri sestavi ekipe, ko je govora o branilskih položajih. Čeprav je poleti prišel Korejec Kim, si na Allianz Areni želijo, da bi osrčje obrambe še okrepili. Morda že v zimskem prestopnem roku, vsekakor pa ob koncu sezone 2023/2024.

V zadnjih dnevih se v nemških medijih pojavlja ogromno imen, ki jih povezujejo s prihodom na Bavarsko, najbližje naj bi bil bojda angleški reprezentant Eric Dier. Član Tottenhama pa več kot očitno ni edini, ki je na radarju največjega nemškega kolektiva. Slednji si je zaželel tudi člana Barcelone Ronalda Arauja, ki je v zadnji sezoni postal vodja obrambne linije Kataloncev.

Urugvajec, ki bo marca dopolnil petindvajset let, ima pogodbo z Barco do junija 2026, Bayern pa naj bi za njegove usluge ponudil nekaj več kot 70 milijonov evrov. Vsekakor visoka odškodnina, a več kot očitno konkretno prenizka za apetite katalonske zasedbe, ki je brez oklevanja zavrnila povpraševanje serijskih zmagovalcev Bundeslige.

 

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več