single
[3137,2]
213227

Rdeči vragi okrepitev za napad našli pri Bavarcih

Avtor: Urban Kolman
4. 1. 2024, 21.05

Letošnja sezona Manchester Uniteda ne gre po načrtih rdečih vragov. Varovanci Erika ten Haga so jeseni izpadli iz lige prvakov in v premier ligi zasedajo šele osmo mesto. Pod novim vodstvom bodo v januarju poskušali še dodatno okrepiti ekipo. Še posebej so osredotočeni na napad, a rdeči vragi bodo zaradi finančnih omejitev morali iskati cenejše alternative. Med njimi se je znašel tudi napadalec Bayerna Choupo-Moting.

Reprezentant Kameruna ima z Bavarci sklenjeno pogodbo do konca aktualne sezone in zato večjih ovir za njegovo selitev v Manchester ni. Prav tako Bayern nima težav v napadu, kjer letos blesti Harry Kane, kot prva menjava pa bi od odhodu Choupo-Motinga napredoval mladi Mathys Tel.

Štiriintridesetletnik je kariero začel pri Hamburgu in jo nadaljeval pri Mainzu ter Schalkeju. Nato je sledila selitev na Otok k Stoke Cityju. S klubom je v prvi sezoni izpadel iz premier lige in po enem letu v Angliji odšel v PSG. Zadnje tri sezone nosi dres Bavarcev.

Angleški in nemški mediji so v zadnjih dneh potrdili, da se kluba pogovarjata ter da so vsi odprti na prestop. Če bo do njega prišlo, bo Choupo-Moting postal nov napadalec Uniteda v seriji, ki so ga rdeči vragi pripeljali za kratek čas v januarskem prestopnem roku. Lani je bil to Wout Weghorst, nekaj let prej Odion Ighalo.

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več