single
[3137,2]
212933

Bo luknjo v obrambi Bayerna zakrpal nemški reprezentant?

Avtor: Urban Kolman
31. 12. 2023, 17.20

Bayern, ki je po polovici nemškega prvenstva na drugem mestu, bo v januarskem prestopnem roku iskal obrambno okrepitev. Na vrhu želja Thomasa Tuchla je že nekaj časa branilec Barcelone Ronald Araujo, a Urugvajec pozimi ne bo zapustil Kataloncev in zato Bavarci iščejo alternative. Med njim se je pojavilo tudi ime nemškega reprezentanta, ki je v Angliji ostal na stranskem tiru.

Sedemindvajsetletni Thilo Kehrer se je pred lansko sezono pridružil West Ham Unitedu, a je po enem letu izpadel iz prve enajsterice. Letos v ligi ne dobiva pravih priložnosti in igra le v pokalnih tekmovanjih. Kladiva so ga pripravljena prodati.

Branilec je pred prihodom v Anglijo štiri sezone igral za PSG, tam je dve leti in pol sodeloval tudi s Thomasom Tuchlom. Kljub temu pri Bayernu še niso odločeni, katerega igralca bodo poskušali pripeljati. Med kandidati so Araujo, Takehiro Tomiyasu in Jonathan Tah.

Situacijo Kehrerja spremlja kar nekaj klubov, med njimi so tudi Eintracht Frankfurt, Sevilla, AC Milan, AS Roma, Stade Rennes in Nice.

Foto: Eibner-Pressefoto/Michael Memmler via Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več