single
[3137,2]
212515

Legenda Bavarcev: “Kane je veliko pomembnejši, kot je bil Lewandowski”

Avtor: Urban Kolman
26. 12. 2023, 11.15

Nemški klubi se bodo na delo vrnili sredi januarja. Po polovici sezone v Bundesligi presenetljivo vodi Bayer Leverkusen, ki še vedno nima poraza. Na drugem mestu je tako nepričakovano serijski prvak Bayern, za katerega po poletnem prihodu blesti angleški napadalec Harry Kane. Tridesetletnik ima po petnajstih nastopih 21 zadetkov in 5 podaj.

Poleg navijače je angleški kapetan prepričal tudi marsikatero legendo Bavarcev, med njimi tudi vratarja Seppa Maierja: “Njegove predstave so neverjetne. Skoraj nemogoče jih je opisati z besedami. Posebnost Kana je, da dela tudi za druge. S tem je lahko videti, kako hitro se je privadil. Njegov prihod je dober za celotno Bundesligo. Je veliko večji in pomembnejši, kot je bil kadarkoli Lewandowski.”

Nekdanji vratar je poleg tega podal odgovor na vprašanje, koga vidi v golu nemške izbrane vrste: “Manuel Neuer. Ter Stegen je odličen vratar, ampak Manu je na poti nazaj v najboljšo formo. Ni dvoma, da bo poleti na evropskem prvenstvu prva izbira.”

Kane in Neuer bosta ponovno v akciji 12. januarja, ko se vrača Bundesliga. Bavarci bodo odprli 17. krog nemškega prvenstva, ko na Allianz Areno prihaja Hoffenheim.

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več