single
[3137]
212219

V Dortmundu vre: Vodja slačilnice želi, da vodstvo kluba odpusti trenerja!

Avtor: Blaž Magdič
21. 12. 2023, 07.57

Nogometaši med nemško elito so po odigranem 16. krogu odšli na božični odmor, ki bo trajal vse do 12. januarja. Najbolj zadovoljni bodo novo leto pričakali v Leverkusnu, Bayern je drugi, zelo nezadovoljni pa so v Dortmundu.

Nekdanji prvaki so leto 2023 zaključili na petem mestu, torej na poziciji, ki v prihodnji sezoni ne prinaša nastopanja v elitni ligi prvakov. Borussia je sinonim “toplo-hladnega” igranja, a zadnji tedni so vnesli mnogo nemira tudi med pregovorno zveste podpornike rumeno-črnih.

Dortmundčani so namreč brez zmage že na šestih zaporednih tekmah v vseh tekmovanjih, samo v Bundesligi so na zadnjih štirih tekmah vpisali tri remije in poraz. Zadnjič so se veselili 25. novembra, ko je na Westfalnu s 4:2 padla Borussia iz Monchengladbacha.

Ne le navijači, po poročanju Bilda so izrazito nezadovoljni tudi akterji na zelenici, ki zahtevajo trenersko menjavo. Odpoved Edinu Terziću si najbolj vneto želi Marco Reus, ki velja za eno največjih klubskih legend. Slednji naj bi se že sestal s prvim možem kluba Hansom-Joachimom Watzkejem, a epilog burnega pogovora (še) ni znan.

 

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več