single
[3137,2]
212194

Bayern proti Wolfsburgu zaradi bolezni brez dveh nosilcev igre, nova priložnost za mladega Pavlovića

Avtor: Aljaž Pirnat
20. 12. 2023, 14.19

Nogometaša münchenskega Bayerna Joshua Kimmich in Leon Goretzka najverjetneje, po tem, ko sta v nedeljo zaradi bolezni bila prisiljena izpustiti že zmago Bavarcev proti Stuttgartu (3:0), ne bosta v kadru niti za gostovanje pri Wolfsburgu.

Na novinarski konferenci pred srečanjem z volkovi je strateg aktualnih nemških državnih prvakov Thomas Tuchel dejal, da sicer v bavarskem taboru še upajo, da bo dvojec vezne linije za današnjo tekmo na red, vendar bo vse skupaj precej tesno.

“Glede Goretzke in Kimmicha praktično na vsako uro ali dve dobivamo sveže informacije o njunem zdravstvenem stanju. Seveda držimo pesti, da bosta lahko odpotovala z nami, vendar je vse skupaj še precej pod vprašajem,” je sprva dejal Tuchel.

Ob odsotnosti obeh nemških reprezentantov se priložnost znova nasmiha 19-letnemu Aleksandru Pavloviću, ki se je izkazal že v prejšnjem krogu ob že omenjeni zmagi proti Stuttgartu. “Morda bo znova dobil priložnost za igro. Vendar pa je igrati v gosteh povsem drugače kot doma ter obenem začeti na dveh tekmah v roku enega tedna. Mi je pa všeč, kako se loteva stvari: s skromnostjo in širokim nasmehom. To je tisto, kar je najbolj pomembno,” je še dodal 50-letni nemški strokovnjak.

Pri Bavarcih so sicer odsotni še Kingsley Coman, Serge Gnabry, Noussair Mazraoui, Tarek Buchmann in Bouna Sarr.

Wolfsburg – Bayern München danes ob 20.25 v živo na Šport TV 1!

Foto: Hasan Bratic/DeFodi Images via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več