single
[3137]
212160

Stolček Terzića se vse bolj trese: Borussia proti Mainzu doživela nov spodrsljaj (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
20. 12. 2023, 10.28

Nogometaši dortmundske Borussie so včeraj v 16. krogu nemške Bundeslige pred domačimi navijači zgolj remizirali z Mainzem in so brez zmage na zadnjih štirih prvenstvenih obračunih. Vse pogosteje se zato pojavljajo namigovanja, da mesto glavnega trenerja rumeno-črnih kaj kmalu utegne zapustiti Edin Terzić, ki se zaveda, da njegov položaj v klubu precej visi v zraku.

Po remiju z Mainzem je Terzić sicer dejal, da si želi še naprej voditi porursko moštvo, vendar se zaveda, da ta odločitev ni v njegovih rokah. “Pogodbo s klubom sem podpisal do poletja 2025. S tem sem tudi jasno izrazil, kako dolgo želim ostati v Dortmundu. Koliko časa bom še tukaj, ne odločam jaz, odvisno je od vodstva kluba in rezultatov. Nedvomno pa smo se v zadnjem odboju znašli v rezultatski krizi.”

Čeprav predstave in rezultati zadnjih nekaj tednov res ne dosegajo standardov, ki jih zahtevajo pri nemških državnih podprvakih, pa naj bi Terzić bil deležen podpore s strani ekipe.

Borussia ima sicer po 16 odigranih ligaških krogih na svojem računu 27 točk in bo praznični premor sklenila na petem mestu. Trenutno ima zasedba iz Signal Iduna Parka štiri točke manj od četrtega Stuttgarta, ki pa mora svojo tekmo zadnjega kola še odigrati.

Na včerajšnjem obračunu proti Mainzu je sicer v 29. minuti s krasnim prostim strelom zadel Julian Brandt, a je kasneje po podaji iz kota s svojim prvim bundesligaškim golom izenačil branilec Mainza Sepp van den Berg in tako poskrbel za delitev točk.

VIDEO: Zadetki srečanja Borussia Dortmund – Mainz

Video is not available for your country.

Foto: AP Photo/Martin Meissner via Guliver Image
Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več