single
[3137,2]
211993

Kane po zmagi nad Stuttgartom: Najbrž naša najboljša predstava v sezoni

Avtor: Aljaž Pirnat
18. 12. 2023, 09.48

Nogometaši münchenskega Bayerna so pretekli vikend v 15. krogu nemške Bundeslige pred svojimi navijači premagali Stuttgart (3:0). S tem so se nekoliko oddolžili svojim navijačem za visok poraz proti Eintracht Frankfurtu. Strelec dveh zadetkov in angleški kapetan Harry Kane je po srečanju dejal, da so s soigralci prikazali izjemno reakcijo in da so nase lahko ponosni.

“Današnja predstava je bila najverjetneje najboljša to sezono. Po nekaj slabših tekmah v zadnjem odboju smo danes znova pokazali svojo dominantnost na igrišču,” je po zmagi nad ”švabi” sprva dejal Kane.

“Šlo je za veliko tekmo, ki si je nismo smeli privoščiti izgubiti. Intenziteta naše igre je bila tudi na izjemno visokem nivoju. Vsi smo svoje delo opravili izvrstno, tudi igralci, ki so kasneje vstopili v igro, kar je ključno, saj potrebujemo celotno ekipo. Na splošno je bila današnja predstava zelo dobra. Na to smo lahko ponosni,” je še zaključil prvi strelec letošnjega nemškega državnega prvenstva.

Bavarci se trenutno na ligaški razpredelnici nahajajo na drugem mestu, štiri točke za vodilnim Bayer Leverkusnom, ki pa ima odigrano tekmo več. Naslednjo priložnost za zmanjšanje razlike pa bodo varovanci Thomasa Tuchla imeli že v sredo, ko se bodo odpravili na gostovanje v Wolfsburg.

Wolfsburg – Bayern München v sredo 0b 20.25 v živo na Šport TV 1!

Foto: Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več