single
[3137,2]
211967

Kane in Kim Bavarcem prinesla novo zmago (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
17. 12. 2023, 21.27

Bayern je v petnajstem krogu Bundeslige čakal nov zahteven izziv. Na Allianz Areno je prišel letos odlični Stuttgart. Bavarci so se hoteli navijačem oddolžiti za visok poraz proti Eintracht Frankfurtu, hkrati so morali zmagati, če so hoteli držati tempo z vodilnim Bayerjem. Na koncu so storili oboje, slavili so s 3:0.

Že v drugi minuti srečanja so aktualni prvaki izkoristili napako gostov in po podaji Leroya Saneja je žogo v prazna vrata poslal Harry Kane. Angleški kapetan je v 55. minuti dodal še drugi zadetek, ko je bil na pravem mestu po odbiti žogi po prostem strelu. Zmago je dokončno potrdil južnokorejski branilec Kim Min-jae, ki je v 63. minuti postavil končni rezultat 3:0.

VIDEO: Zadetki Bayern – Stuttgart 

Video is not available for your country.

Varovanci Thomasa Tuchla ostajajo na drugem mestu in za lekarnarji zaostajajo za štiri točke, a imajo tekmo manj. Stuttgart je po porazu in zmagi RB Leipziga v soboto proti Hoffenheimu padel na četrto mesto in ima 5 točk več od petega Dortmunda.

Nemške prvoligaše do zimskega premora čaka še 16. krog, ki bo odigran naslednji teden v torek in sredo. Bayern bo gostoval pri Wolfsburgu, medtem ko bo Stuttgart doma pričakal Augsburg.

Video: Šport TV
Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več