single
[3137]
211896

VIDEO: Načeti Šeško ob zmagi Leipziga že v nekaj minutah zabil (razveljavljeni) evrogol

Avtor: Klemen Verlič
16. 12. 2023, 20.53

Nogometaši Leipziga so nedeljski spored v Bundesligi zaokrožili z zmago. S 3:1 so bili boljši od Hoffenheima. Kljub lažji poškodbi pa je nase znova opozoril Benjamin Šeško.

Z zmago je namreč na tretje mesto začasno skočil Leipzig, pri katerem je nastopil tudi Šeško. Sprva so v klubu sporočili, da je zaradi manjše poškodbe njegov nastop vprašljiv, nazadnje je bil na klopi in v igri vstopil v 82. minuti. Dosegel je tudi zadetek, ki pa ni obveljal, ker je pred tem žoga prečkala zadnjo črto igrišča. Vratom tekmecev je slovenski zvezdnik je bil zelo aktiven, ob koncu je podal za zadetek Emilu Forsbergu, a tudi ta gol zaradi prepovedanega položaja ni obveljal. Prav tako pa se je sam znašel v priložnosti v 84. minuti, ko mu je slavje preprečil tekmečev vratar.

VIDEO: Priložnosti Benjamina Šeška

Pred tem so veljavne zadetke za domače dosegli Lukas Klostermann, Mohamed Simakan in Forsberg, za goste je ob koncu prvega dela izenačil Ozan Kabak. Priložnost na igro je dobil tudi drugi Slovenec pri saški ekipi, Kevin Kampl je prišel v igro v 58. minuti.

VIDEO: Zadetki s tekme Leipziga in Hoffenheima

Foto, video: Šport TV
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več