single
[3137,2]
211398

Wirtz podaljšal neverjetni niz, lekarnarji edina neporažena ekipa v najboljših ligah (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
11. 12. 2023, 08.21

Štirinajsti krog Bundeslige je postregel z zanimivim dogajanjem. V soboto je Bayern doživel prvi poraz v sezoni. S kar 5:1 jih je premagal Eintracht Frankfurt. Nekaj ur kasneje so biki slavili na Signal Iduna Parku in se utrdili na četrtem mestu. V nedeljo sta se udarili največji presenečenji sezone Bayer in Stuttgart. Obračun se je končal brez zmagovalca. Lekarnarji so tako prednost pred Bavarci povečali na 4 točke, prav tako so ostali še edina neporažena ekipa v nemškem prvenstvu.

Prvi polčas obračuna je pripadel domačim Švabom, ki so v zaključku polčasa po lepi akciji prišli do prednosti. Josha Vagnoman je pred praznimi vrati našel Chrisa Führicha, ki je zadel za 1:0. V drugem je boljši obraz pokazal Bayer, ki je izenačil na samem začetku, podajalec je bil Victor Boniface strelec Florian Wirtz. Do konca srečanja gledalci niso videli spremembe na semaforju in točke so bile deljene.

Stuttgart ostaja na tretjem mestu in ima dve točki več od RB Leipziga in šest od petega Dortmunda. Lekarnarji prav tako ostajajo prvi ter so v vseh tekmovanjih serijo neporaženosti podaljšali na dvaindvajset tekem.

VIDEO: Zadetka Stuttgart – Bayer

Video is not available for your country.

Do konca letošnjega leta sta še dva kroga. Stuttgart naslednji konec tedna odhaja na Allianz Areno k aktualnim prvakom, medtem ko bo Bayer doma gostil krvnike Bavarcev Frankfurt.

Video: Šport TV
Foto: Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več