single
[3137]
211002

Pred gostovanjem Šeška v Dortmundu gorijo rdeči alarmi

Avtor: Blaž Magdič
8. 12. 2023, 11.33

Pred vrati je štirinajsti krog med nemško nogometno elito, ki bo vnovič postregel z mnogimi "vročimi" dvoboji. V soboto bomo pospremili derbi v Dortmundu, kjer Borussia gosti rdeče bike iz Leipziga. Neposredni prenos ob 18.25 na Šport TV 1.

Prvi sezonski dvoboj dveh nemških predstavnikov v Evropi bo pomemben tudi v luči boja za vozovnice za ligo prvakov tudi v prihodnji sezoni. Dortmundčani so s 25 točkami na petem mestu, Benjamin Šeško in soigralci so zbrali točko več in zasedajo četrto pozicijo.

Ne le, da rumeno-črnim ne gre vse po načrtih v državnem prvenstvu, v sredo so izpadli tudi iz pokalnega tekmovanja, saj jih je v osmini finala z 2:0 premagal izjemno razigrani Stuttgart. “Preprosto nismo dovolj dobri, ne v napadu, ne v obrambi. Z nogometnega vidika je to katastrofa,” je bil po pokalnem izpadu neizprosen kapetan Emre Can.

“Zavedati se moramo, da igramo za Dortmund. Moramo se zamisliti in iskreno pogovoriti,” je dodal vidno jezni kapetan, ki je nemški sedmi sili priznal, da znotraj kluba že gorijo rdeči alarmi.

Lahko Šeško, Kampl in druščina še poglobijo težave bivših prvakov? Preverite v soboto ob 18.25 na Šport TV 1.

 

Foto: Leon Kügeler/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več