single
[3137]
210863

Napadalec dortmundske Borussie že januarja želi zapustiti klub

Avtor: Aljaž Pirnat
5. 12. 2023, 16.23

Po poročanju nemške medijske hiše Sky Germany naj bi si napadalec Borussie Dortmund Donyell Malen že v januarskem prestopnem roku prizadeval zapustiti vrste trenutnega delodajalca.

Po navedbah nemške podružnice Sky Sporta naj bi pri Borussia za usluge nizozemskega reprezentanta zahtevala vsaj 30 milijonov evrov – toliko, kot so zanj poleti 2021 plačali PSV-ju.

Že konec novembra je 24-letni napadalec tudi zamenjal svoje zastopništvo, zaradi česar so se začele pojavljati špekulacije, da utegne kmalu zapustiti Signal Iduno Park. Razlog za težnjo po selitvi naj bi predstavljala predvsem želja po večji minutaži. Na zadnji prvenstveni tekmi vodilnemu Bayer Leverkusnu je Malen namreč celotno tekmo bil primoran spremljati s klopi. V letošnjem poteku sezone je sicer zbral 18 nastopov in ob tem dosegel pet golov in dve asistenci.

Točnejše Nizozemčeve destinacije sicer še niso znane, vendar bi po poročanju nemške sedme sile najraje presedlal v katerega izmed klubov angleške Premier lige.

Borussia Dortmund se bo sicer v soboto ob 18.25 pomerila z RB Leipzigom našega Benjamina Šeška. Prenos na Šport TV 1!

Foto: EPhotopress via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več