single
[3137,2]
210111

Bayern na seznam želja dodal zvezdnika Barcelona in kapetana Stuttgarta

Avtor: Urban Kolman
28. 11. 2023, 12.23

Bayern še naprej nadaljuje z odlično formo v Bundesligi, a na nesrečo Bavarcev rekordni niz v nemškem prvenstvu še naprej drži tudi Bayer Leverkusen. Počasi se približuje tudi januarski prestopni rok, v katerem bodo zagotovo aktivni aktualni prvaki. Njihovi glavni tarči bosta obrambni vezist in branilec, ki lahko igra na sredini in boku obrambe.

Znano je, da za položaj vezista še naprej glavni kandidat ostaja Portugalec Joao Palhinha, medtem ko je možna alternativa vezist Real Sociedada Martin Zubimendi. Ko je govora v obrambi, je seznam Bavarcev nekoliko širši.

V zadnjih tednih je v ospredje prišel japonski reprezentant in igralec Arsenala Takehiro Tomiyasu. Sky Sports Germany je potrdil,  da Bayern spremlja tudi kapetana Stuttgarta Waldemarja Antona in branilca Urugvaja ter Barcelone Ronalda Arauja.

Tako kot v primeru Tomiyasuja Stuttgart in Barcelona ne razmišljata o prodaji svojih igralcev. Anton naj bi se pri švabih počutil odlično in bil pripravljen podaljšati pogodbo, ki se izteče leta 2025. Araujo je prav tako zadovoljen pri Barceloni. Katalonci se zavedajo, da je njihov najboljši branilec in so mu pripravljeni ponuditi podaljšanje.

Na drugi strani se vse bolj zapleta položaj Alphonsa Daviesa. Kanadčan je v pogovorih o podaljšanju s klubom,  a situacijo ni preprosta. Če do poletja ne bo prišlo do dogovora, potem bo Bayern pripravlje prodati Daviesa, ki so ga v preteklosti povezovali z Real Madridom.

Foto: AP Photo/Joan Monfort via Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več