single
[3137,2]
210101

Wirtz pripravljen na naslednji korak: Vidi se v dresu Bavarcev

Avtor: Urban Kolman
28. 11. 2023, 10.46

Vodilna zasedba Bundeslige tudi po 12. krogih ostaja Bayer Leverkusen. Lekarnarji so na zadnji tekmi prepričljivo premagali Werder Bremen in po Bayernovi zmagi proti Kölnu ponovno skočili na prvo mesto. Neverjetni uspeh Bayerja pa s seboj prinaša tudi vse bolj prisotne govorice o odhodu trenerja Xabija Alonsa in zvezdnikov kot je Florian Wirtz.

Po poročanju Sky Sports Germany je Wirtz na Bayernovem seznamu želja za naslednji dve leti. Tudi igralec sam naj bi bil naklonjen možnosti prestopa k Bavarcem. Aktualni prvaki kljub temu niso prepričani, da bodo lahko pripeljali nemškega reprezentanta. Bayer naj bi zanj zahteval vsaj 120 milijonov evrov, Bavarci toliko niso pripravljeni plačati.

Dodatna ovira za Bayern sta tudi Jamal Musiala in Thomas Müller. Oba namreč igrata na istem položaju kot dvajsetletnik in zato nemški prvaki ne bodo silili z glavo skozi zid.

Če napadalni vezist tudi naslednje poletje ostane pri lekarnarjih, se bodo možnosti za prestop k Bayernu povečale, saj naj bi Wirtz želel pred odhodom v tujino zaigrati za Bavarce, prav tako se bodo do leta 2025 razčistila vprašanja okoli prihodnosti Musiale in Müllerja.

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več