single
[3137,2]
209831

Kane: “Lahko bi zmagali z višjo razliko, a najbolj pomembne so tri točke”

Avtor: Urban Kolman
25. 11. 2023, 12.00

Bayern je v petek prišel do nove zmage in vsaj začasno skočil na prvo mesto nemškega prvenstva. Srečanje proti Kölnu je odločil angleški napadalec Harry Kane, ki je tako dosegel že osemnajsti zadetek na dvanajsti ligaški tekmi. Bavarci so na srečanju zapravili kar nekaj lepih priložnosti in so na koncu slavili le z 1:0.

Tridesetletnik je po novi zmagi dejal. “To je bila za nas pomembna tekma. Seveda rezultat za nekatere najbrž ni takšen, kot bi si ga želeli, ampak opravili smo to, kar smo morali. Že v prvem polčasu bi lahko dosegli vsaj tri zadetke. To so zelo pomembne tri točke. Najbolj pomembno je, da smo dobili pozitiven rezultat.”

“Imeli smo nadzor nad igro. Pripravili smo si veliko priložnosti, da bi zadeli in prav tako nasprotniku onemogočili igro v napadu. Želeli smo zmagati z višjo razliko, a to ni pomembno, saj imamo tri točke. Dobro je, da smo dobili prvo tekmo po reprezentančnem premoru,” je zaključil.

Angleški kapetan je v odlični formi in še naprej ruši rekorde tako na igrišču kot izven njega. Nemški športni časnik Kicker je potrdil, da bodo Bavarci do konca decembra prodali že več kot 100 tisoč Kaneovih dresov. Do konca sezona se bo številka podvojila. Po pisanju revije “je to najbolj vroči dres v zgodovini kluba”.

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več