single
[3137,2]
208430

Letos visoko leteči Hoffenheim na gostovanje k Augsburgu brez obeh prvih bočnih branilcev

Avtor: Aljaž Pirnat
9. 11. 2023, 19.16

Iz tabora nemškega prvoligaša Hoffenheima so sporočili, da bosta bočna branilca Pavel Kaderabek in Robert Skov zaradi poškodb prisiljena izpustiti sobotno ligaško srečanje z Augsburgom.

Na novinarski konferenci pred tekmo je strateg modrih Pellegrino Matarazzo razkril, da njegovi prvi izbiri na položaju bočnega branilca ta konec tedna žal ne bosta na voljo. Skovu v zadnjem obdobju težave povzroča ahilova tetiva, medtem ko je Kaderabek že dlje časa odsoten zaradi poškodbe kolena.

“Z zdravstveno ekipo smo se odločili, da nima smisla pri enem ali drugem igralcu tvegati še hujše poškodbe. Skov in Kaderabek zato ta vikend na žalost ne bosta igrala,” je pojasnil trener Hoffenheima.

Poleg omenjenega dvojca v kadru za sobotni obračun ne bo tudi napadalca Mergima Berishe (težave s kolenom) in vezista Floriana Grillitscha (poškodba stegenske mišice). Hoffenheim je sicer v Bundesligi po 10. odigranih krogih pri 18 točkah in na ligaški razpredelnici zaseda šesto mesto. Le dve točki manj ima od RB Leipzig naših Benjamina Šeška in Kevina Kampla ter le tri točke zaostanka za trenutno četrtouvrščeno Borussio.

Tekmo med Augsburgom in Hoffenheimom si boste v soboto ob 15.25 v živo lahko ogledali na Šport TV 3!

Foto: Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več