single
[3137,2]
207327

Predsednik Bavarcev poln hvale na račun Musiale: “Želimo, da bo še dolgo časa nosil dres Bayerna”

Avtor: Urban Kolman
28. 10. 2023, 12.44

Bayern v devetem krogu nemškega prvenstva čaka domača tekma proti novincu v ligi Darmstadtu. Obračun bo še toliko bolj pomemben, saj se po skoraj enoletni odsotnosti vrača prvi vratar in kapetan ekipa Manuel Neuer. Sedemintridesetletnik je bil odsoten od decembra lani, ko si je med smučanjem zlomil nogo. Njegovo vrnitev je pozdravil tudi predsednik Bavarcev Herbert Hainer.

V pogovoru z nemškimi mediji je poslovnež dejal: “Smo presrečni, da se je Manuel Neuer vrnil po več kot enajstmesečni odsotnosti. Zelo se je trudil in trdo delal na treningih, da se je vrnil tako hitro.”

V letošnji sezoni je Neuerja nadomeščal Sven Ulreich, Hainer je pohvalil rezervnega vratarja: “Pri Bayernu imamo tri odlične vratarje. Svena Ulreicha zelo spoštujemo. Vedno se lahko zanesemo nanj, da bo nadomestil Neuerja. Deluje v interesu ekipe. Igralci, kot je on, so zelo pomembni za uspeh ekipe.”

Devetinšestdesetletnik se je dotaknil tudi Jamala Musiale, ki že četrto leto zapored blesti v bavarskem dresu: “Ne preseneča nas, da klubi spremljajo in gledajo Jamala Musialo. Gre za izjemnega igralca, to je ponovno pokazal na zadnji tekmi lige prvakov. Do leta 2026 ima pogodbo z Bayernom, prav tako ve, kaj vse mu lahko ponudimo. Želim, da še dolgo časa ostane pri nas.”

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več