single
[3137,2]
207185

Napadalec Union Berlina suspendiran zaradi incidenta z rokovanjem

Avtor: Aljaž Pirnat
26. 10. 2023, 16.43

Napadalec Union Berlina David Datro Fofana je bil s strani kluba suspendiran. Prejel je prepoved igranja na naslednjih dveh tekmah zasedbe iz nemške prestolnice, saj se na obračunu Lige prvakov proti Napolju ni želel rokovati s trenerjem Ursom Fischerjem, po tem ko ga je ta v 70. minuti srečanja zamenjal.

Fofana se je sicer kasneje preko svojega Instagram profila opravičil za incident, a bo kljub temu bil primoran izpustiti prihajajoča dvoboja z Werder Bremnom in Stuttgartom.

“Vodstvo kluba se je odločilo, da bo zaradi incidenta, ki se je pripetil na torkovi tekmi, igralec David Fofana začasno suspendiran,” so danes sporočili pri Unionu.

“David se je na zasebnem sestanku opravičil, vendar bo naslednji teden dni treniral sam. Ekipnim treningom se bo znova pridružil prihodnjo sredo. Za naslednji dve tekmi ga zato ne bo v kadru,” so še dodali.

Prihajajoči prvenstveni obračun z Werder Bremnom, ki bo na sporedu že v soboto, bodo zaradi težav s poškodbami morali izpustiti tudi Josip Juranović, Danilho Doekhi in Andras Schäfer.

Prenos tekme Werder Bremen – Union Berlin v soboto ob 15.25 na Šport TV 2!

Foto: xMatthiasxKochx/Matthias Koch via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več