single
[3137,2]
206869

Goretzka zaradi poškodbe roke nekaj tednov odsoten z zelenic

Avtor: Aljaž Pirnat
23. 10. 2023, 18.00

Vezist münchenskega Bayerna Leon Goretzka bo, po tem ko je včeraj uspešno prestal operacijo roke, ki so jo je poškodoval pretekli vikend na srečanju z Mainzem, naslednjih nekaj tednov moral preživeti na klopi.

Aktualni nemški državni prvaki so včeraj na svoji uradni spletni strani potrdili, da je nemški reprezentant zaradi poškodbe roke moral pod nož, zaradi česar ga na naslednjih nekaj tekmah žal ne bo v kadru.

Po poročanju nemškega časnika Bild naj bi Goretzka bil odsoten približno tri tedne, vendar pa je kljub temu možno, da bo na voljo že za obračun z Borussio Dortmund, ki Bavarce čaka 4. novembra.

Goretzka je sicer po operaciji preko družbenih omrežij delil kratko sporočilo, v katerem je dejal: “Hvala za vsa vaša sporočila in lepe želje. Prepričan sem, da se bom kmalu vrnil”.

Bayern naslednja preizkušnja ligaška čaka v soboto ob pol štirih popoldne, ko bodo gostili Darmstadt. Prenos tekme na Šport TV 1!

Foto: Oliver Kaelke/DeFodi Images via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več