single
[3137,2]
206533

Wolfsburg proti vodilni ekipi lige brez Casteelsa in Cerynja

Avtor: Aljaž Pirnat
19. 10. 2023, 19.24

Trener nemškega prvoligaša Wolfsburga Niko Kovač je danes na novinarski konferenci razkril, da bosta prvi vratar moštva Koen Casteels in napadalec Vaclav Cerny zaradi poškodbe morala izpustiti sobotni prvenstveni obračun z vodilnim Bayer Leverkusnom.

Kovač je razkril, da bo 31-letni čuvaj mreže v soboto odsoten zaradi vnetja trebuha, ni pa želel izdati informacije, kdaj lahko pričakujemo njegov povratek. “Danes zjutraj sem dobil informacijo, da Casteels ni pripravljen za sobotni obračun. Namesto njega bo med vratnicama stal Pavao Pervan. Verjamem, da ga bo nadomeščal dobro, kot ga je že večkrat v preteklosti,” je dejal strateg hrvaških korenin.

“Vaclav Cerny pa se je iz reprezentančnega premora vrnil z okužbo, tako da tudi on med vikendom žal ne bo na voljo,” je nato Kovač povedal še o poškodbi češkega reprezentanta.

Wolfsburg je v zadnjem krogu nemškega prvenstva izgubil na gostovanju pri Stuttgartu (3:1). V uvodnih sedmih kolih je klub iz Volkswagen arene uspel zabeležiti 12 točk in se trenutno na ligaški razpredelnici nahajajo na sedmem mestu. V soboto jih čaka srečanje z vodilnimi lekarnarji, ki v dosedanjem poteku sezone v prvenstvu še niso okusili poraza.

Wolfsburg – Bayer Leverkusen v soboto ob 15.25 na Šport TV 2!

Foto: DeFodi035 via Guliver Image

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več