single
[2759]
205929
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Na dvoboju med Slovenijo in Finsko bo pravico delil prominentni Italijan

Avtor: Aljaž Pirnat
12. 10. 2023, 16.04

UEFA je objavila seznam sodnikov, ki bodo sodili na tekmah 7. kroga kvalifikacij za prihajajoče evropsko prvenstvo. Na težko pričakovanem in sila pomembnem obračunu med Slovenijo in Finsko bo pravico delal ugledni italijanski sodnik Daniele Orsato.

Od odmevnejših tekem, na katerih je 47-letnik deloval kot glavni sodnik, velja izpostaviti predvsem finale lige prvakov leta 2020 med Bayernom in PSG, vodil pa je tudi polfinale lanskega mundiala v Katarju med Argentino in Hrvaško.

Kar pritiče slovenskih sodnikov, pa bodo ti vodili tekmo skupine C med Ukrajino in Severno Makedonijo, ki bo potekala v Pragi. V vlogi glavnega sodnika bo Slavko Vinčić.

Tekma med Slovenijo in Finsko bo na sporedu v soboto ob 18.00 na Šport TV 1. S studijskim delom začnemo že uro prej. Vabljeni k ogledu!

Foto: AP Photo/Luca Bruno via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več