single
[3137,2]
205740

Boateng kljub zavrnitvi, hvaležen Bavarcem: “Hvala klubu in še posebej Thomasu Tuchlu”

Avtor: Urban Kolman
10. 10. 2023, 15.32

Pri Bayernu so se v zadnjih tednih soočali z velikimi težavami v obrambi. Poškodovala sta se Matthijs de Ligt in Dayot Upamecano. Bavarci so poleti prodali Benjamina Pavarda ter na posojo poslali Josipa Stanišića. Posledično so bili prisiljeni najti začasno rešitev in izgledalo je, da bo ta prišla v obliki nekdanjega igralca Jeroma Boatenga. Petintridesetletnik je v zadnjih dneh treniral z Bavarci, a zdaj je postalo jasno, da mu Bayern ne bo ponudil kratkoročne pogodbe.

Po tem, ko sta Thomas Tuchel in športni direktor Christopher Freund namignila, da Bayern utegne pripeljati Boatenga so se proti klubu uprli njihovi navijači. Nekdanji nemški reprezentant je bil leta 2021 spoznan za krivega fizičnega napada nad nekdanjim dekletom.

Na srečanju ta konec tedna proti Freiburgu so izobesili napis, ki je kritiziral besede Freunda: “Nasilje nad ženskami ni zasebna zadeva. Stati moramo za razglašenimi vrednotami – ali je kampanja ozaveščanja le del trženja?”

Freund je po tekmi potrdil, da Bavarci Boatengu ne bodo ponudili pogodbe. Zdaj se je klubu in Tuchlu, kljub razpletu zahvalil tudi Boateng: “Hvala klubu, da mi je dovolil, da se dokažem na Säbener Straße, in še posebej Thomasu Tuchlu in njegovemu trenerskemu štabu za podporo. Lepo je bilo znova videti toliko znanih obrazov in prijateljev. Ekipi želim vse najboljši v sezoni.”

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več