single
[3137,2]
205724

Poulsen razkril, da je bil blizu prestopu k Dortmundu: “Leipzig je zavrnil ponudbo, hoteli so me obdržati”

Avtor: Urban Kolman
10. 10. 2023, 14.28

Danski napadalec Yussuf Poulsen je poleti bil blizu prestopu v Borussio Dortmund. Preden so črno-rumeni kupili Niclasa Füllkruga, so se zanimali za devetindvajsetletnika, ki že deset let igra za RB Leipzig. Biki so letos poleti pripeljali Loïsa Opendaja in Benjamina Šeška. Januarja se je vrnil Timo Werner, v napadu pa prav tako lahko igra Xavi Simons. Zato odhod Poulsena ne bi bil presenetljiv. A Danec je za domače medije potrdil, da je klub zavrnil možnost prodaje.

Poulsen je ob prihodu v reprezentanco dejal: “Borussia Dortmund se je zanimala zame, ampak klub je rekel, da me hoče obdržati. Če bi kluba prišla do dogovora in bi Leipzig dal zeleno luč ter bi bila moja vloga v letošnji sezoni drugačna, potem bi bil prestop pravilna odločitev.”

“Ko klub zate izrazi zanimanje, je seveda pomembno, da si prestop želiš tudi ti, ampak če Leipzig reče ne, potem ni pomembno, kakšna je moja želja,” je dodal.

Dancu se ob koncu sezone izteče pogodba, a je prepričan, da se bo z biki dogovoril o podaljšanju: “Smo v pogovorih o podaljšanju. Videli bomo, kakšen bo zaključek. Če se vse izide, potem z veseljem ostanem pri Leipzigu še nekaj sezon. A moramo počakati.”

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več