single
[3137]
205554

Tuchel želi preprečiti novo presenečenje: “Na Freiburg se je zelo težko pripraviti, a smo odločeni zmagati”

Avtor: Klemen Verlič
8. 10. 2023, 13.36

Tudi tokratna nedelja bo postregla z novo poslastico v Bundesigi. Aktualni prvaki iz Münchna bodo v dvoboju gostili ambiciozni Freiburg. Tekmo pa si boste lahko ogledali na našem prvem programu.

Obe moštvi sta imeli zavoljo evropskih tekmovanj pred reprezentančnim odmorom poln urnik. Bavarci so v ligi prvakov po zaostanku z 2:1 premagali Copenhagen, Freiburg pa je v evropski ligi v četrtek z enakim izidom izgubil proti West Hamu. Vseeno je četa Christiana Streicha v drugem polčasu omenjene tekme pokazala dobro igro, prav tako pa lahko črpa optimizem iz zadnjega dvoboja na Allianz Areni. Freiburg je nemške prvake v četrtfinalu pokalnega tekmovanja namreč na zadnjem gostovanju premagal z 2:1.

To Bavarcem služi kot opozorilo pred novo tekmo, na kateri bodo poskušali ohraniti stik z vrhom lestvice. Pred dvobojem je bil zato pri napovedih pazljiv tudi strateg Bayerna  Thomas Tuchel. “Zavedamo se, da je pred nami zahtevna naloga. Freiburg je izjemno nepredvidljivo moštvo, ki pogosto spreminja svojo postavitev. Na to se je izjemno težko pripraviti. Odločeni smo zmagati, a zagotovo ne bo lahko,” je na tiskovni konferenci pred dvobojem dejal Tuchel.

Bayern – Freiburg ob 17.25 na Šport TV 1!

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več