single
[3137,2]
205348

Po izgnanstvu pri rdečih vragih se želi vrniti v Dortmund

Avtor: Urban Kolman
6. 10. 2023, 08.55

Borussia Dortmund bi lahko januarja dobila možnost, da se v klub vrne angleški krilni napadalec Jadon Sancho. Triindvajsetletnik je za Dortmund podpisal že leta 2017, ko je prestopil iz akademije Manchester Cityja. Pri črno-rumenih je preživel štiri sezone, v katerih je veljal za enega najboljših posameznikov Bundeslige. Sledil je prestop v Manchester United, kjer se Sancho ni znašel. Zdaj je zaradi spora s trenerjem Erikom ten Hagom na izhodnih vratih, njegova želja naj bi bila vrnitev v Dortmund.

Angleški reprezentant je bil dve leti glavna tarča rdečih vragov. Leta 2021 sta se kluba končno dogovorila za prestop in krilni napadalec se je za 85 milijonov evrov vrnil v Anglijo. Po neuspešni prvi sezoni, kjer je klub zamenjal trenerja, je kazalo, da bo mladi Anglež vendarle našel pravo formo, a od konca oktobra 2022 se je Sancho spopadal s težavami v zasebnem življenju ter je bil zato odsoten vse do februarja.

Začetek letošnje za United je bil vse prej kot idealen, ta pa se je dodatno zapletel s septembrsko tekmo proti Arsenalu, ko ten Hag Sancha ni uvrstil niti na klop in nato po porazu dejal, da Anglež ni bil izbran zaradi predstav na treningih. Triindvajsetletnik je udaril nazaj preko družbenih omrežij in svojega trenerja označil za lažnivca. Od takrat Sancho trenira z mladinci.

Situacijo krilnega napadalca posledično spremlja kar nekaj klubov, a Sancho naj bi po poročanju angleških medijev želel vrnitev v Dortmund. Še vedno ni izključena vrnitev k članom rdečih vragov, a da bi do tega prišlo, bi se moral Sancho opravičiti ten Hagu, česar mladenič ne namerava storiti.

Foto: Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več