single
[2,3194]
204930

Studio Šport TV analizira: “Jovanović je lahko nova velika stvar Aluminija” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
2. 10. 2023, 09.17

Aluminij je v zaključni tekmi enajstega kroga Prve Lige Telemach premagal Maribor. Rdeče-beli so tako po skalpu Celja vzeli še skalp vijoličnih in tako v zadnjih dveh krogih prišli do šestih točk ter se odlepili od dna lestvice. Skočili so na sedmo mesto in imajo 10 točk, dve več od Domžal, Radomelj in Rogaške. Edini zadetek srečanja je dosegel Sandro Jovanović, ki je pomembno vlogo igral že pri zmagi proti Celju.

Po obračunu smo se pogovarjali tudi s strelcem Aluminija Jovanovićem, ki je pohvalil celotno ekipo: “Težko sestaviti besede. Najprej bi rad čestital ekipi, osebju celega kluba. Zgaranih šest točk. Mislim, da smo obe tekmi pokazali, da se lahko kosamo z vsemi.”

“S trudom in delom. Od vseh v ekipi nekdo mora izstopati, danes sem izstopal jaz. Zadel sem jaz, ampak zmagali smo vsi. Definitivno bi se rad še enkrat zahvalil vsem v klubu, ki so me odlično sprejeli. Mislim, da se dela dobro in upam, da ostane vse, tako kot je,” je dodal o svoji formi in adaptaciji v Aluminiju, ki se mu je pridružil poleti.

Po pogovoru sta se o učinku enaindvajsetletnika, ki je v Prvi ligi Telemach pri 3 zadetkih in 5 podajah, pogovarjala tudi Žiga Ikić in Tadej Apatič. Apatič se je strinjal z oceno voditelja, da je Aluminij z njegovim razcvetom dobil kakovostnega igralca, ki bi lahko igral pomembno vlogo.

VIDEO: Jovanović in debata v studiu

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Bayern prvič v sezoni brez vseh točk, lekarnarji na Allianz Areni iztržili remi (VIDEO)...Več

2

Železarji do nove zmage v podaljšku (VIDEO)...Več

3

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več