single
[3194]
204912

Pevnik po zmagi nad Mariborom: Vse pohvale fantom, danes smo bili kvalitetnejša ekipa (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
1. 10. 2023, 22.56

Aluminij je v 11. krogu Prve lige Telemach na domači zelenici z 1:0 premagal Maribor. Strateg šumarjev Robert Pevnik je po tekmi pohvalil svoje igralce in dejal, da je bila zmaga zaslužena.

“Tekma je bila pričakovano bojevita, a menim, da smo mi imeli več priložnosti in bili kvalitetnejša ekipa. Igralcem bi se še enkrat rad zahvalil za borbenost in taktično disciplino. Naj nas to vodi tudi naprej. Ne smemo se uspavati. Sedaj se lahko poveselimo, a mislim da smo zmožni igrati še bolje. Danes smo bili boljša ekipa in zasluženo zmagali” je po tekmi Pevnik sprva pohvalil svoje varovance.

“Čestitam sicer Mariboru za korektno igro. Vedno je najslajše zmagati proti velikemu rivalu na lokalnem derbiju. Danes smo lahko vsi, ki delamo v klubu ponosni nase,” je nato dodal.

Aluminij sredi tedna čaka tekma slovenskega pokala, čez teden dni pa že gostovanje v Kopru. “Časa ni velike, tekme si hitro sledijo. Nekateri nogometaši so se vrnili po poškodbah in kaznih zaradi kartonov. Nimamo širokega kadra, vendar imamo dovolj kvalitetnih igralcev, da bomo tako v pokalu kot tudi v Kopru stoodstotni, in verjamem, da bomo nadaljevali pozitiven niz rezultatov.”

VIDEO: Izjava Pevnika po zmagi nad Mariborom

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Bayern prvič v sezoni brez vseh točk, lekarnarji na Allianz Areni iztržili remi (VIDEO)...Več

2

Železarji do nove zmage v podaljšku (VIDEO)...Več

3

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več