single
[3137]
204669

Neusmiljeni rdeči biki tik pred derbijem z Bayernom odpustili športnega direktorja

Avtor: Blaž Magdič
30. 9. 2023, 07.31

Vrhunski nogomet je za mnoge posel blišča in premnogih privilegijev ter mirnega in lagodnega finančnega življenja. Po drugi strani pa gre tudi za krut posel, kjer se lahko stvari čez noč postavijo na glavo. To je ugotovil zdaj že bivši športni direktor RB Leipziga Max Eberl.

Slednjega je klub odpustil večer pred izjemno pomembno tekmo z Bayernom, kar je šokiralo nemško javnost. “RB Leipzig s športnim direktorjem na današnji dan nepreklicno prekinja pogodbo. Prekinitev stopi v veljavo takoj,” so javnost obvestili superpokalni prvaki Nemčije, ki ne bodo tolerirali dvojne igre.

Da, prav ste slišali. Eberl, ki je v deželi nekdanjih svetovnih prvakov zaradi svojega minulega dela zelo cenjen, naj bi se v ozadju dogovarjal prav z Bayernom!

“Prekinitev pogodbe ni posledica kadrovanja ali trgovanja v poletnih mesecih, niti nima povezave s sestavo moštva. V klubu želimo imeti ljudi, ki so maksimalno predani projektu,” so pomenljivo zapisali pri RB Leipzigu.

Kako bo pomembna kadrovska odločitev vplivala na dogajanje na igrišču? Preverite ob 18.25 na Šport TV 1.

 

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več