single
[3137]
204440

“Šeškomania” še naprej trese Nemčijo, nova dva zadetka za zmago rdečih bikov! (VIDEO)

Avtor: Blaž Magdič
28. 9. 2023, 10.03

Če smo pred meseci, ko je še nosil dres Red Bull Salzburga, še pazljivo napovedovali, lahko zdaj z gotovostjo trdimo, da slovenski nogomet dobiva mednarodno zvezdo!

Benjamin Šeško je sredi tedna vnovič zablestel v dresu RB Leipziga, tokrat v pokalnem tekmovanju. Rdeči biki so v zgodnji fazi pokalnega tekmovanja gostovali pri drugoligašu Wehen Wiesbadnu in se za napredovanje konkretno namučili.

Če malce pretiravamo bi lahko celo rekli, da je Šeško zvezdniško ekipo lastnoročno popeljal v naslednjo fazo, saj se je podpisal pod dva od treh zadetkov za zmago s 3:2.

Prvič je bil natančen v 18. minuti za vodstvo z 2:0, drugi gol pa je prispeval v 70. minuti. Dvajsetletnik je postal najmlajši nogometaš v klubski zgodovini, ki je dosegel gol v treh različnih tekmovanjih v eni sezoni (Bundesliga, liga prvakov in zdaj še pokal).

Sanjska napoved sobotne poslastice, ko v Leipzig prihaja serijski prvak Bayern. Neposredni prenos najbolj “vroče” tekme na nemških tleh ta hip si boste lahko ob 18.25 ogledali na našem prvem programu.

Za ogled posnetka odprite povezavo v YouTubu:

 

Foto: Reinaldo Coddou H./Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več