single
[3137]
203981

Šef stroke pri Bavarcih ostro sporočil sedmi sili: “Ne bom rotiral samo zato, da boste zadovoljni”

Avtor: Blaž Magdič
23. 9. 2023, 07.51

Po uspehu v prvem krogu skupinskega dela lige prvakov proti Manchester Unitedu se nemški nogometni prvaki vnovič osredotočajo na domače prvenstvo. V sobotnem popoldnevu se bo Bayern pomeril z Bochumom, dvoboj si boste lahko ob 15.25 ogledali na Šport TV 2.

Bavarski ponos ima po štirih odigranih tekmah v Bundesligi deset točk, ob treh zmagah so varovanci Thomasa Tuchla v zadnjem krogu remizirali proti Bayerju iz Leverkusna, ki je zaradi boljše razlike v zadetkih na prvem mestu.

Pred domačo tekmo na razprodani Allianz Areni je vloga favorita jasna, Bochum bi proti Bayernu bržčas podpisal tudi točko. Kljub napornemu ritmu pa bavarski strateg Tuchel ne razmišlja o številčnih rotacijah, medijska namigovanja so ga celo razjezila.

“V nogometnem svetu trenerji vedno razmišljamo o rotacijah, ne glede na nivo in fazo tekmovanj. Vedno moramo vedeti, kdo je pripravljen in kdo ima težave. Po tekmi v ligi prvakov je ekipa reagirala dobro, težav z resnimi poškodbami ni, zato ne bom menjal kar tako, le, da boste zadovoljni vi novinarji,” je na novinarski konferenci ostro dejal Tuchel.

Bundesliga, Bayern Munchen – Bochum, 15.25 na Šport TV 2.

 

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več