single
[3137]
203685

Benjamin Šeško nezadovoljen s svojo oceno v videoigrici: “Brate”, nikoli me niso videli v resničnem življenju (VIDEO)

Avtor: Blaž Magdič
19. 9. 2023, 13.34

Slovenska športna javnost je v zadnjih dveh letih spoznala ves razkošen talent Benjamina Šeška, ki spada med najbolj obetavne mlade nogometaše v Evropi.

Članski reprezentant Slovenije, ki uživa veliko zaupanja tudi s strani selektorja Matjaža Keka, se je poleti preselil v nemško Bundesligo, kjer brani barve RB Leipziga. V dresu rdečih bikov, ki tiho upajo celo na to, da s prestola sklatijo zvezdniški Bayern, je “Beni” na treh tekmah med nemško elito dosegel že dva zadetka.

Skupno je bil na igrišču le 51 minut, a je že dvakrat zatresel mrežo tekmecev, obakrat je bil natančen proti Unionu iz Berlina. Dvajsetletnika odlikujeta predvsem izjemen skok in hitrost, poleg tega je za svojo višino tudi tehnično dovršen.

Slovenski up je skupaj s soigralci v dobrem razpoloženju čakal na predstavitev svojih veščin v videoigrici FIFA, kjer določene sposobnosti igralcev ocenjujejo od 1 do 100. Nemški reprezentant David Raum je Slovenca zbadal, češ, da bo njegova skupna ocena fizične pripravljenosti višja, a je samozavestni Šeško odgovoril v svojem slogu: “Brate”, nikoli me niso videli igrati v resničnem življenju.”

Skupno gledano si je Šeško po mnenju razvijalcev videoigrice zaslužil oceno 75, kar ga je razočaralo. “Če sem odkrit, moram povedati, da nisem zadovoljen z oceno.”

Že v soboto bo lahko Šeško dokazal svojo kakovost, ko RB Leipzig gostuje pri Borussii iz Monchengladbacha. Prenos ob 15.25 na Šport TV 1.

 

Foto: Reinaldo Coddou H./Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več