single
[2759]
202649
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Brečko in Razdrh: “Slovenija imela tekmo pod kontrolo, zmaga ni bila vprašljiva!” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
8. 9. 2023, 15.05

Slovenija je dobila prvo tekmo septembrskega reprezentančnega ciklusa. Slovenci so v Stožicah s 4:2 bili boljši od Severne Irske. Zadetke za Slovenijo so dosegli Andraž Šporar dva, Benjamin Šeško in Petar Stojanović. Varovanci Matjaža Keka imajo tako na polovici kvalifikacij 10 točk in so na tretjem mestu skupine H. Pred Slovenci, sta z istim točkovnim izkupičkom Danska in Finska, ki ima 12 točk.

Zmaga Slovenije je bila kljub dvema prejetima zadetkoma zaslužena. S tem sta se strinjala oba gosta v studiu nekdanji reprezentant Mišo Brečko in trener Andrej Razdrh. Brečko je bil presenečen nad igro Severne Irske: “Presenetljivo zelo odprta igra, nasploh Severnih Ircev. Dobro, da smo po njihovem zadetku hitro dali gol. Tekmo smo mirno pripeljali do konca. Zaslužena zmaga in cilj izpolnjen.”

Razdrh je dodal: “Dobili smo težko srečanje, ki smo ga morali dobiti. Severno Irsko praktično izločili iz evropskega prvenstva. Tekmo je Slovenija imela pod kontrolo, a vendar v nekaj trenutkih selektor ne bo zadovoljen, saj je bilo preveč divjanja. Je pa to posledica tega, da so bili Irci bolj napadalno naravnani. Manj je bilo njihovega zadnjega ščita. Po drugi strani so puščali ogromno prostora na zadnji liniji. Mi smo to začutili in igrali za gol več.”

VIDEO: Brečko in Razdrh po zmagi proti Severni Irski

Video is not available for your country.

Video: Šport TV
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več